Portfolio

Tipsarevic Luxury Tennis

Tipsarevic Luxury Tennis

WEB DEVELOPMENT

U partnerstvu sa Tipsarevic Lukuri Tennisom, brojna odmarališta širom sveta nude prilagođeni vrhunski, prilagođeni teniski trening, programe vežbanja i zabavne događaje koji nadahnjuju i izazivaju goste svih starosnih grupa i sposobnosti da poboljšaju svoje veštine tokom praznika.

U saradnji sa: Kameleon lab-om

Datum: Januar 2021.

Link: tipsarevicluxurytennis.com

Keprom

Keprom

WEB DEVELOPMENT

Keprom je jedna od vodećih distributerskih kompanija u oblasti proizvoda za bebe i decu u Srbiji. Za potrebe njihovog poslovanja naš tim je napravio, u saradnji sa Kameleon lab-om, novi korporativni web sajt.

U saradnji sa: Kameleon lab-om

Datum: Oktobar 2020.

Link: keprom.rs

TAO ACU MED

TAO ACU MED

WEB DESIGN, WEB DEVELOPMENT, SEO, PPC

TAO ACU MED je specijalistička ordinacija za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju, bioregenerativnu, estetsku medicinu i akupunkturu.

Datum: Novembar 2020.

Link: taoacumed.com

ZWCAD

ZWCAD

WEB DESIGN, WEB DEVELOPMENT, GRAPHIC DESIGN, SEO, PPC

ZwCAD.rs je ovlašćeni distributer ZwCAD softvera za Srbiju. Softver namenjen za tehničko crtanje u 2D i 3D je od velike koristi stručnjacima koji se bave arhitekturom, dizajnom, građevinom, inženjerstvom ili mašinstvom.

Datum: Jul 2020.

Link: zwcad.rs

AERO BALKAN D.O.O

AERO BALKAN D.O.O

WEB DESIGN, WEB DEVELOPMENT, GRAPHIC DESIGN, SEO, PHOTOGRAPHY, SOCIAL MEDIA, PPC

Aero Balkan d.o.o. Je kompanija sa dugom tradicijom poslovanja u oblasti proizvodnje lepkova (poznati brend OHO), lepljivih traka i kućne hemije. Za potrebe njihovog poslovanja naš tim je napravio novi korporativni web sajt, nova grafička i foto rešenja, unapredio SEO rangiranje i održavao društvene mreže.

Datum: Februar 2020.

Link: aerobalkan.co.rs

SKINCARE CENTAR

SKINCARE CENTAR

WEB DESIGN, WORDPRESS, GRAPHIC DESIGN, SEO

SkinCare Centar je moderna dermatološka ordinacija iz Beograda. Za 11 godina rada iza sebe ima preko 15.000 zadovoljnih klijenata i preko 75.000 uspešnih tretmana. Za potrebe njihovog poslovanja naš tim je napravio novi WP sajt, nova grafička rešenja i unapredio SEO rangiranje.

Datum: Novembar 2019.

Link: skincarecentar.com

Progressive Band

Progressive Band

WEB DESIGN, WEB DEVELOPMENT, GRAPHIC DESIGN, PHOTOGRAPHY, SEO, PPC

Progressive Band je jedan od najpopularnijih mlađih bendova u Srbiji. Svojim širokim repertoarom pokrivaju mnoge strane i domaće hitove iz više žanrova. Ova supertalentovana petorka drži na nogama publiku gde god se pojave - bilo da su u pitanju venčanja, korporativne proslave, rođendani ili druga dešavanja.

Datum: Jun 2020.

Link: progressiveband.rs

ASTER Poliklinika

ASTER Poliklinika

WEB DESIGN, WORDPRESS, GRAPHIC DESIGN, SEO

Poliklinika Aster je moderna boutique poliklinika za dermatologiju, estetsku i anti-age medicinu, ortopediju te vaskularnu hirurgiju.

Datum: Septembar 2020.

Link: poliklinikaaster.hr

ZORAN BOGNAR

ZORAN BOGNAR

WEB DESIGN, WEB DEVELOPMENT

Zoran Bognar je srpski pesnik, esejista, prozni pisac, književni kritičar i antologičar. O književnom delu Zorana Bognara objavljeno je preko 200 eseja, kritika i studija, kao i jedna monografija. Njegova poezija je prevođena na čak 19 jezika.

Datum: Septembar 2019.

Link: zoranbognar.com

VIVA BEND

VIVA BEND

WEB DESIGN, WEB DEVELOPMENT

Mi smo bend koji iza sebe ima veliki broj svirki, a koji je oduvek i zauvek okrenut pre svega svojoj publici. Tokom godina rada i osluškivanja vaših želja, postalo je kristalno jasno koje su to pesme koje umeju da razgale dušu, koje uvek volite da čujete, pesme uz koje se igra, pleše, đuska, vrcka ili skače do plafona.

Datum: Februar 2019.

Link: vivabend-bg.rs

STEFDAV METAL

STEFDAV METAL

WEB DESIGN, WEB DEVELOPMENT, PPC

Stefdav Metal je kompanija sa sedištem u Srbiji čija je osnovna delatnost proizvodnja čelicnih konstrukcija za visokogradnju i mostove, takodje se bavi i izvozom, isključivo kao koordinator od početka proizvodnje do isporuke i montaže.

Datum: Oktobar 2019.

Link: stefdavmetal.com

ROUNDU GOLF

ROUNDU GOLF

WEB DESIGN, WEB DEVELOPMENT, GRAPHIC DESIGN, SEO

RoundU je start-up kompanija iz Izraela koja se bavi izradom naprednog sotfvera za izučavanje kretanja golfera. Njihov sistem je izuzetno tražen jer omogućava dublju analizu tehnika i pomaže u ostvarenju najboljih performansi. Za potrebe njihovog poslovanja naš tim je napravio novi web sajt, grafička rešenja i postavio SEO standarde.

Datum: Februar 2020.

Link: offline

Top